Święta...
Regulamin forum
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
- Grzegorz...
- User

Święta...
Dla tych co kupują prezenty na święta zgodnie z życzeniami
...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Święta...
Warszawa już pojechała do domu na święta, wróci dopiero po Nowym Roku.
"Oh, jingle jars, jingle jars
Jingle all the way"
"Oh, jingle jars, jingle jars
Jingle all the way"
Gott weiß ich will kein Engel sein.
rezasurmar pisze:;)
W Irlandii u wielu ludzi zatraciło się jakiekolwiek odczuwanie Świąt. Z własnej obserwacji mogę napisać, że u nich Święta to jest shoping przedświąteczny, który może rozpocząć się już pod koniec Października w niektórych sklepach. Przeważnie w drugim tygodniu Grudnia rozpoczynają się u nich tzw. Christmas Party, które bardziej przypominają jakieś barbarzyńskie popijawy.
Ponoć kiedyś napadało śniegu w święta, był mróz, no i efekt był taki że pół Irlandii było sparaliżowane. Coś jak katastrofa ekologiczna.
Internet łączy ludzi, którzy dzielą się swoimi zainteresowaniami, pomysłami i potrzebami, bez względu na geograficzne (przeciwności).
BOB TAYLOR, PARC
BOB TAYLOR, PARC
No cóż, a ja mimo wszystko tradycyjnie, złoże Wam najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia.
Ja napisałem tak jak jest sugerując się tematyką przedmówców.
Natomiast jeśli chodzi o tradycję i składanie życzeń to u mnie nic się nie zmieniło.
Także życzę wszystkim Kolegom zdrowych, spokojnych i miłych Świąt Bożego Narodzenia.
Natomiast jeśli chodzi o tradycję i składanie życzeń to u mnie nic się nie zmieniło.
Także życzę wszystkim Kolegom zdrowych, spokojnych i miłych Świąt Bożego Narodzenia.
Internet łączy ludzi, którzy dzielą się swoimi zainteresowaniami, pomysłami i potrzebami, bez względu na geograficzne (przeciwności).
BOB TAYLOR, PARC
BOB TAYLOR, PARC
- mokrowski
- User

Spokojnych Świąt (bo wesołe już mamy) i Szczęśliwego Nowego Roku (bo optymistą trzeba być) 
,,Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić" - Alan Alexander Milne: Kubuś Puchatek
Dużo żarła, dobrej muzy.
Lasek boskich jak arbuzy.
Zgrzewy piwa i ogórka,
A na sylwka petard półka.
Lasek boskich jak arbuzy.
Zgrzewy piwa i ogórka,
A na sylwka petard półka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żeby spełniły się Wam wszystkie otrzymywane życzenia. No i żeby nadchodzący rok nie był gorszy niż mijający.
to ja nie będę oryginalny
Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku