No i do jakiego działu to wsadziłeś?? Tu powinno się to znaleźć viewforum.php?f=53" target="_blank (tak się wstawia link)
Re: Discovering the STM32 Microcontroller Za darmo !!
Regulamin forum
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
Fajne info ale co ty za nowy sposób wstawiania linków tutaj prezentujesz? Na innych normalnych forach już dostałbyś ostrzeżenie od moda 
No i do jakiego działu to wsadziłeś?? Tu powinno się to znaleźć viewforum.php?f=53" target="_blank (tak się wstawia link)
Mhm widze to moj plagiat bo ty 1 daleś kilka miesięcy temu to. ok kasuj to :>.
♫,♫.¨♫
Jaki plagiat?
podałeś info za Kamami i fajnie ( ja już nawet zapomniałem o tamtym poście
) tylko wklejaj właściwie linki i dawaj posty do właściwych działów (to nie jest takie trudne)
To przezuć mój temat masz takie upprawnienia opcje w MA i w mm
♫,♫.¨♫
Cześć Koledzy,
Wojtek, być może teraz będę ryzykował bana, narażał się na potępienie
etc.ale tak na poważnie odnośnie poniższego (wklejanie linków, postów nie tam gdzie trzeba):
Sam niejednokrotnie miałem ten sam problem z rozpoznaniem WŁAŚCIWEGO działu. Nie wiem z czego to wynika, czy że działy są zbyt rozrzucone, czy że ja już jestem za stary, w każdym razie mój proces podejmowania decyzji co gdzie wkleić przebiega mniej/więcej:
1. Software czy hardware
1. If software to jest coś z: oprogramowanie, programowanie, języki programowania (tutaj działy i podział na C, C++, .NET, Basic, Assembler, etc.)
2. If Hardware: u-controler jakiego dotyczy (datasheet'y), sprzęt jakiego dotyczy (PC, Mobile, etc.)
3. If not (software& hardware) => inne
Sorry za takie wtrąca nie się. Pisałem na szybko, niemniej mając dobre intencje.
Kolego Foreste, sprytny lisku
-to jest komplement nie obrażaj się
- DZIĘKI za linka.
Pozdrawiam Kolegów! J23 Jarek
Wojtek, być może teraz będę ryzykował bana, narażał się na potępienie
wojtek pisze:(...)No i do jakiego działu to wsadziłeś?? Tu powinno się to znaleźć viewforum.php?f=53" target="_blank (tak się wstawia link)
Sam niejednokrotnie miałem ten sam problem z rozpoznaniem WŁAŚCIWEGO działu. Nie wiem z czego to wynika, czy że działy są zbyt rozrzucone, czy że ja już jestem za stary, w każdym razie mój proces podejmowania decyzji co gdzie wkleić przebiega mniej/więcej:
1. Software czy hardware
1. If software to jest coś z: oprogramowanie, programowanie, języki programowania (tutaj działy i podział na C, C++, .NET, Basic, Assembler, etc.)
2. If Hardware: u-controler jakiego dotyczy (datasheet'y), sprzęt jakiego dotyczy (PC, Mobile, etc.)
3. If not (software& hardware) => inne
Sorry za takie wtrąca nie się. Pisałem na szybko, niemniej mając dobre intencje.
Kolego Foreste, sprytny lisku
Pozdrawiam Kolegów! J23 Jarek
Internet łączy ludzi, którzy dzielą się swoimi zainteresowaniami, pomysłami i potrzebami, bez względu na geograficzne (przeciwności).
BOB TAYLOR, PARC
BOB TAYLOR, PARC
j23 pisze:(....) Wojtek, być może teraz będę ryzykował bana, narażał się na potępienieetc.ale tak na poważnie odnośnie poniższego (wklejanie linków, postów nie tam gdzie trzeba)(...)
Nie ja jestem od tego aby jakieś bany komuś dawać i ani mnie ochota na to nie bierze
Ale wystarczy przed podjęciem decyzji poświęcić chwilkę uwagi na organizacje forum.
Problem dotyczy ARM, wchodzimy w dział ARM, dalej dotyczy ARM z STM wiec wchodzimy tam, następnie dotyczy niewątpliwie źródła wiedzy jaką jest ta książka więc jest do tego stosowny dział, też o takiej właśnie nazwie - podobny schemat powiela się w innych rodzinach mikrokontrolerów. To nie jest takie trudne.
Ja wiem ze najłatwiej to wrzucić wszystko do jednego worka.
Re: Re: Discovering the STM32 Microcontroller Za darmo !!
Wiem jak przerzucać temat do innego działu ale w tym przypadku nie miało to już sensu gdyż, dokładnie ta książkę już dość dawno umieściłem we właściwym dzialerezasurmar pisze:Można potrenować moderowanie.