Atari 520STFM 1MB
Atari 520STFM 1MB
Naprawione! Objawy były takie, że miał problemy z uruchomieniem się po włączeniu. Pojawiał się czarny ekran i nic się nie działo. Jak zaskoczył obraz był niestabilny, drżał. Teraz obraz stabilny, uruchamia się za każdym razem. Poniżej na zdjęciach winowajcy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gott weiß ich will kein Engel sein.
Re: Atari 520STFM 1MB
Krótki filmik z działania:
https://youtu.be/yj-XR5kKfio
https://youtu.be/yj-XR5kKfio
Gott weiß ich will kein Engel sein.
- Antystatyczny
- Geek

"przepraszamy, film niedostępny"
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination" Albert Einstein.
Proszę Pana..., miód dla moich oczu..., rewelacja...
A tego małego to od razu pod ścianę
..., jak znam życie to on namówił do złego tych większych 
PROTON pisze:Poniżej na zdjęciach winowajcy
A tego małego to od razu pod ścianę
no wow, o i to jest komputerek 
no ja z raz miałam styczność ale z Atari 1040 STFM, że niby modulator miał do TV, u kolegi z klasy, z LO, napisałam sobie jakieś bazgroły w Omicron Basic i strasznie byłam zaskoczona, że nie trzeba numerować linii jak w C64, że jest pętla while i w ogóle, o rany, ale wspomnienia..... super! No i ten trzmiel pod myszą, jak system czekał, bo TOS to ponoć od Jacka Tramiela...
no ja z raz miałam styczność ale z Atari 1040 STFM, że niby modulator miał do TV, u kolegi z klasy, z LO, napisałam sobie jakieś bazgroły w Omicron Basic i strasznie byłam zaskoczona, że nie trzeba numerować linii jak w C64, że jest pętla while i w ogóle, o rany, ale wspomnienia..... super! No i ten trzmiel pod myszą, jak system czekał, bo TOS to ponoć od Jacka Tramiela...
______________________________________________ ____ ___ __ _ _ _ _
Kończysz tworzyć dopiero, gdy umierasz. (Marina Abramović)
Kończysz tworzyć dopiero, gdy umierasz. (Marina Abramović)
Pozdrawiam! j23
Internet łączy ludzi, którzy dzielą się swoimi zainteresowaniami, pomysłami i potrzebami, bez względu na geograficzne (przeciwności).
BOB TAYLOR, PARC
BOB TAYLOR, PARC
phill2k pisze:Proszę Pana..., miód dla moich oczu..., rewelacja...PROTON pisze:Poniżej na zdjęciach winowajcy
A tego małego to od razu pod ścianę..., jak znam życie to on namówił do złego tych większych
Dobre to
♫,♫.¨♫