O, a takie oto cuda udało mi się wyhaczyć wczoraj i uratować przed brutalną utylizacją w kontenerze na śmieci - oto radiotelefony RADMOR.
Wizualnie są ok, ale jak mnie uprzedzono - jakiś artysta powyciągał kwarce dla kolejnych kanałów z płytek i radyjka są pókl co martwe.
Ale trafią one zaniedługo do osoby, co ma czuja i ma wiedze na temat i może kiedyś jeszcze zagadają do siebie, oby, chciałabym bardzo.
I fotoplastikon.
[RADMOR] parka przemyslowych radiotelefonów - czyli... `07...zgłoś się!`
[RADMOR] parka przemyslowych radiotelefonów - czyli... `07...zgłoś się!`
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
______________________________________________ ____ ___ __ _ _ _ _
Kończysz tworzyć dopiero, gdy umierasz. (Marina Abramović)
Re: [RADMOR] parka przemyslowych radiotelefonów - czyli... `07...zgłoś się!`
ufff - no po prostu miodzio - DZIĘKUJĘ 
tasza pisze:O, a takie oto cuda udało mi się wyhaczyć wczoraj i uratować przed brutalną utylizacją w kontenerze na śmieci
Zamierzasz przygarnąć do serca każdą sierotę?
Prawdziwe słowa nie są przyjemne. Przyjemne słowa nie są prawdziwe.
Lao Tse
gaweł pisze:Zamierzasz przygarnąć do serca każdą sierotę?
tak, taką mam naturę, a Wojtek o kolejnej rzeczy nie wie jeszcze, bo ja dawkuje wrażenia jako że serducho to delikatna sprawa jednak i trzeba uważać
tasza pisze:jako że serducho to delikatna sprawa jednak i trzeba uważać
Oj tak, ważne z kim się dzielisz
Lao Tse
tasza pisze:gaweł pisze:Zamierzasz przygarnąć do serca każdą sierotę?
tak, taką mam naturę, a Wojtek o kolejnej rzeczy nie wie jeszcze, bo ja dawkuje wrażenia jako że serducho to delikatna sprawa jednak i trzeba uważać
No to teraz mnie załatwiłaś
no bo widzisz, wczoraj ja jeszcze przed samym końcem zmiany robię chłopakom swoim herbe z cytrusem schowana w kuchennej kanciapie, bo moja kolej na dnia koniec, a tu łup we drzwi na korytarzu i słyszę tego od dekoltu gromkie - łeeee!, a ta wasza chuda czarna to jeszcze jest? bo tu baza i słuchawka została, niech sobie schowa! no pierwsza myśl moja - zaraz łomot dostanę za pyskowanie, ale nie
to reszta kompletu do radyjek się sama znalazła
ale mega! tylko z tym to powoli, bo to już spore i będzie wymagało przepustki wywozowej i ja muszę ogarnąć co i jak z kwitami,
anyway - mam to na biurku i nikt już nie ruszy
gałki tylko brakuje od potencjometru, ale to pikuś chyba, może w rupciach znajdziemy pasującą
co we środku to jutro wieczorkiem pokaże, mam 3zm i pewnie spokój będzie, pofotkuje co się da, możliwe że coś o tym w necie tez znajdę, zobaczymy, a póki co tak, zdjęcia na betonie:
anyway - mam to na biurku i nikt już nie ruszy
co we środku to jutro wieczorkiem pokaże, mam 3zm i pewnie spokój będzie, pofotkuje co się da, możliwe że coś o tym w necie tez znajdę, zobaczymy, a póki co tak, zdjęcia na betonie:
tasza pisze:a ta wasza chuda czarna to jeszcze jest? bo tu baza i słuchawka została, niech sobie schowa! no pierwsza myśl moja - zaraz łomot dostanę za pyskowanie, ale nieto reszta kompletu do radyjek się sama znalazła
Czy tobie ktoś się oparł i nie dał się zmanipulować
Lao Tse
no po prostu Cię polubiłtasza pisze:...u i słyszę tego od dekoltu gromkie - łeeee!, a ta wasza chuda czarna to jeszcze jest? bo tu baza i słuchawka została, niech sobie schowa! no pierwsza myśl moja - zaraz łomot dostanę za pyskowanie, ale nie....
mówisz o którym?rezasurmar pisze:Jak by co to mam dokładnie takie samo, mogę poratować brakującymi elementami.... bo mnie to leży na stercie do wyrzucenia.