[Kupię] AD9854
Regulamin forum
Bardzo prosimy o wpisywanie w nawiasach kwadratowych - [KUPIĘ] [SPRZEDAM] [ZAMIENIĘ] - na początku tematu.
Bardzo prosimy o wpisywanie w nawiasach kwadratowych - [KUPIĘ] [SPRZEDAM] [ZAMIENIĘ] - na początku tematu.
[Kupię] AD9854
Jak w temacie, w TME widnieje w jakiejś koszmarnej cenie 188 zł (netto!, stan magazynowy 0).
- acid3
- User

- Kontaktowanie:
Re: [Kupię] AD9854
Jedyne taniej co znalazłem to Ebay:
http://www.ebay.com/itm/1PCS-DDS-SYNTHE ... Sw14xWK1Jq
http://www.ebay.com/itm/1PCS-DDS-SYNTHE ... Sw14xWK1Jq
Dzięki - nie wiem czemu nie znalazłem tam.
ASQ i ASQZ to jakaś wcześniejsza wersja - na razie nie umiem znaleźć czym się różni od aktualnej, dlatego pewnie niższa cena
...............edit.................
już mniej więcej wiem o co chodzi: ASQ mają na spodniej stronie pad termiczny do odprowadzania ciepła, różnica w mocy jest 1,7 dla wersji AST do 4,1 dla wersji ASQ, wedle DS dla wersji ASVtez ma thermal pad umieszczony od dołu z tego wynika że wersja ASV jest następcą ASQ ale czym się różnią jeszcze to już w sumie nie wiem
.
Nie dawało mi spokoju i w końcu znalazłem na stronie Analoga:
Spokojnie mogę kupić tańszą wersję ASQ.
już mniej więcej wiem o co chodzi: ASQ mają na spodniej stronie pad termiczny do odprowadzania ciepła, różnica w mocy jest 1,7 dla wersji AST do 4,1 dla wersji ASQ, wedle DS dla wersji ASVtez ma thermal pad umieszczony od dołu z tego wynika że wersja ASV jest następcą ASQ ale czym się różnią jeszcze to już w sumie nie wiem
Nie dawało mi spokoju i w końcu znalazłem na stronie Analoga:
The AD9852ASQ and AD9854ASQ have been replaced by the AD9852ASVZ and AD9854ASVZ, respectively. This change is required due to the obsolescence of the SQ-80 package at our subcontractor. The new SV-80 package types are pin for pin compatible with the footprint of the SQ-80.
The data sheet will change to REQUIRE the exposed paddle on the SV-80 package be soldered to the circuit board for thermal reasons.
The SV-80 package is slightly thinner (1.00 vs 1.40 nominal).
The exposed paddle is square rather than octagonal, but roughly the same size.
The AD9852AST and AD9854AST packages are still available.
Spokojnie mogę kupić tańszą wersję ASQ.
Kupione - acid3 dzięki za linka.
Wróć do „Kupię, sprzedam, zamienię”